Poista rikkakasvit helposti
Vältteletkö rikkakasvien kitkemistä, koska pelkäät polvien ja selän kipeytymistä? SKILillä on ratkaisu ongelmaasi! Katso lisätietoja täältä
Poista rikkakasvit tehokkaasti
SKIL 0700 ”Weedbuster” on sähkötoiminen rikkakasviharja, joka poistaa vaikeasti kitkettävät rikkakasvit, sammaleen sekä pienet kasvit laattojen välistä. ”Weedbusterin” teleskooppivarren ansiosta voit työskennellä aina mukavassa asennossa. Nyt sinun ei tarvitse enää poistaa rikkakasveja käsin. Eikä käyttää myrkyllisiä rikkakasvien torjunta-aineita. Miten se siis toimii?
Vahva teräsharja
Kytket vain SKIL 0700 Weedbusterin päälle ja annat sen teräsharjan tehdä tehtävänsä. 3 000 kierrosta minuutissa pyörivä harja poistaa rikkakasvit todella helposti. Harjan tarkka kohta näkyy sen suojuksessa, joten pystyt ohjaamaan terän juuri oikeaan paikkaan. Rikkakasvien poistaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa!
Easy Storage -säilytysjärjestelmä

Tämä rikkakasviharja kuuluu SKILin kätevien, aikaa säästävien puutarhatyökalujen valikoiman Urban Series -sarjaan. SKIL 0700 Weedbuster -rikkakasviharjassa on Easy Storage -koukku, jonka ansiosta työkalu on helppo ripustaa seinälle ja vie äärimmäisen vähän säilytystilaa.