Aja sammal matkoihinsa
SKIL 0701 on erinomainen työkalu nurmikon ilmaamiseen.
Kätevä ja tehokas
Käsikäyttöisen ilmaajan käyttö on todella raskasta, mutta SKIL 0701 poistaa sammaleen nopeasti ja helposti. Ilmaajat ovat usein myös hankalasti käsiteltäviä mutta SKILin kevyttä ”Moss extractor”-sammaleenpoistajaa” on helppo liikutella juuri sinne mihin haluat. Tästä on hyötyä etenkin silloin, jos sinun tarvitsee käsitellä ulkorakennusten ja kukkapenkkien vieressä olevia alueita.
Erinomaisia tuloksia todella nopeasti: 50 neliömetriä 25 minuutissa
”Sammaleenpoistaja” – nimi kertoo kaiken: tämä työkalu poistaa sammaleen nurmikoltasi todella tehokkaasti. Ja nopeasti: pystyt käsittelemään 50 neliömetrin alueen vain 25 minuutissa.
Kestävät ja joustavat terät

SKIL 0701 ilmaajassa on kestävät ja joustavat leikkuuterät. Ne eivät ruostu, eivätkä ne voi tylsyä. Lisäksi ne on todella helppo vaihtaa, jos se on joskus tarpeen. Terät ovat standardikokoisia, joten niitä on hyvin saatavilla. Näissä kestävissä leikkuuterissä on siis monia merkittäviä etuja metalliteriin verrattuna.

Easy Storage -säilytysjärjestelmä

Tämä ilmaaja kuuluu SKILin kätevien, aikaa säästävien puutarhatyökalujen valikoiman Urban Series -sarjaan. SKIL 0701 ilmaajassa on Easy Storage -koukku, jonka ansiosta työkalu on helppo ripustaa seinälle ja vie äärimmäisen vähän säilytystilaa.

Skilhelps
Jos pihallasi on nurmikkoa, olet varmasti törmännyt sammaleeseen. Sammalta kasvaa yleensä nurmikoille, mikä haittaa nurmikon kasvua ja näyttää sen lisäksi ikävältä. Katso, miten voit poistaa nurmikollasi olevan sammaleen ja estää sen muodostumista.