Ups...

Olisipa sinulla ollut ”Urban Mower” -ruohonleikkuri. Katso täältä miksi tai lue lisää.

Erittäin helppo ohjata ja käsitellä

SKIL 0711 Urban Mower -ruohonleikkurissa on ainutlaatuiset, kääntyvät etupyörät, jotka parantavat sen ohjattavuutta. Nurmikon leikkaaminen puutarhassa olevien esineiden ympäriltä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Sano hyvästit raskaan ruohonleikkurin nostelulle, sillä tämä kevyt ruohonleikkuri on helppo siirtää paikasta toiseen.

Hyvä suorituskyky ja säädettävä leikkuukorkeus
Erittäin nopea ja energiatehokas moottori pyörii 9 500 kierrosta minuutissa, joten työt hoituvat nopeasti ja tehokkaasti. Pääset nauttimaan täydellisesti leikatusta nurmikostasi nopeammin kuin arvaatkaan. Valitset vain oikean leikkuukorkeuden kolmesta eri vaihtoehdosta, ja saat täydellisen lopputuloksen joka kerta.
Easy Storage -säilytysjärjestelmä

Tämä ruohonleikkuri kuuluu SKILin kätevien, aikaa säästävien puutarhatyökalujen valikoiman Urban Series -sarjaan. SKIL 0711 ”Urban Mower” -ruohonleikkurissa on myös kätevä jalka, jonka avulla se voidaan asettaa pystyasentoon seinää vasten, jolloin se vie todella vähän tilaa.

Kestävät ja joustavat terät

SKIL 0711 ”Urban Mower” -ruohonleikkurissa on kestävät ja joustavat leikkuuterät. Ne eivät ruostu, eivätkä ne voi tylsyä. Lisäksi ne on todella helppo vaihtaa, jos se on joskus tarpeen. Terät ovat standardikokoisia, joten niitä on hyvin saatavilla. Näissä kestävissä leikkuuterissä on siis monia merkittäviä etuja metalliteriin verrattuna.