SKIL Masters ammattisähkötyökalut

SKIL Masters: ammattilaistyökalut ammattilaiskäyttöön!
SKIL Masters -työkalut ovat ammattilaistyökaluja ammattilaiskäyttöön! Työkalujen perustana on yli 90 vuoden kokemus oikeiden työkalujen kehittämisestä ja valmistamisesta oikeaan tarkoitukseen. Kokemusta on kertynyt aina legendaarisesta SKIL-sahasta lähtien - SKILin keksimä pyörösaha vuodelta 1924.

Näinä vuosina olemme oppineet, mikä toimii ja mikä ei. Sen ovat todistaneet lukuisat riippumattomat testit ja arvioinnit, joissa SKIL saa toistuvasti parhaita palkintoja, kuten "Edullisin valinta", "Paras ostos" ja "Vahva suositus". Palkinnot vahvistavat sen, mihin SKIL on aina panostanut kehitystyössään ja valmistuksessaan: tasaisen korkealaatuinen tuote.

Yli 90 vuoden historia
SKIL on integroinut uusinta tekniikkaa sähkötyökaluihinsa yli 90 vuoden ajan. Se tarkoittaa, että meillä on ainutlaatuista tietoa siitä, mitä ammattimaisten sähkötyökalujen käyttäjät todella haluavat. Työhön sopivia, toiminnallisia työkaluja, joissa yhdistyvät kestävyys, helppo ja tehokas käyttö sekä lyömätön edullisuus. Joten voit keskittyä työn tekemiseen mahdollisimman lyhyessä ajassa!

Testattua kestävyyttä
Tiedämme, että olet riippuvainen sähkötyökaluistasi ja tarvitset niitä työskentelyyn kaikenlaisissa olosuhteissa, päivästä päivään. Siksi valmistamme kestäviä työkaluja. Yhtenä esimerkkinä on metallin käyttö monissa kriittisissä komponenteissa, kuten vaihdekoteloissa. Ja kaikista parasta on se, että ammattilaislaatu on silti vielä edullista.

SKIL Masters tarkoittaa ammattimaisia sähkötyökaluja, jotka suorituvat töistä vaativissa, ammattimaisissa ympäristöissä.

Se tarkoittaa:

  • Työkaluja, joiden kestävyyteen voit luottaa päivästä päivään 
  • Työkaluja, jotka ovat helppokäyttöisiä, joten säästät aikaa ja voit keskittyä työntekoon 
  • Työkaluja, jotka antavat sinulle lyömättömän yhdistelmän tehokkuutta ja edullisuutta 

Pääset hyötymään kaikesta siitä tietotaidosta, kestävyydestä, tehokkuudesta ja edullisuudesta, jotka löydät jokaisesta SKIL Masters -työkalusta. Löydät SKIL Masters -tuotteet kaikista sähkötuotteiden päätuoteryhmistä. Katso kohdasta Tuotteet löytääksesi sopivat SKIL Masters -työkalut ammattimaiseen työskentelyysi!

SKIL Europe on EPTA:n jäsen ( Euroopan sähkötyökaluliitto)