Innovaatiot

SKIL tarkoittaa käytettävyyttä, innovaatiota ja laatua. Näihin ominaisuuksiin perustuvat erinomaiset työkalumme, jotka erottuvat muotoilullaan, teknologiallaan sekä helppokäyttöisyydellään.

Kompakti sähköinen nurmikon ilmaaja tehokkaaseen sammalen poistoon

SKIL 0701 on ihanteellinen työkalu, jos aiot ilmata tai haravoida nurmikkosi sammaleen poistamiseksi. Manuaalisen ilmaajan käyttö on kovaa työtä, mutta SKILin sähköinen nurmikon ilmaaja poistaa sammaleen nopeasti ja helposti.

Lue lisää

Tehokas ja ympäristöystävällinen tapa poistaa rikkaruohot

SKIL 0700 ‘Weedbuster’ -rikkakasviharja poistaa tiukassa istuvat rikkaruohot, sammalen ja pienet kasvit puutarhakäytävän, terassin tai pihatien laattojen välistä. Rikkaruohojen poistaminen käsin sekä siihen liittyvät kipeät polvet tai selkä ovat historiaa, samoin kuin ympäristölle haitalliset torjunta-aineetkin.

Lue lisää

SKIL 'Hybrid Power’ -järjestelmän ansiosta voit jatkaa työskentelyä pidempään

Ensisilmäyksellä SKIL 2461 'Hybrid Power 16 V Max’ (14,4 V) näyttää tavalliselta litiumioniakkuporakoneelta, mutta ulkonäkö voi pettää. Työkalussa on kaikki samat toiminnot kuin missä tahansa normaalissa akkuporakoneessa, mutta nyt voit työskennellä sillä pidempään SKILin innovatiivisen 'Hybrid Power’ -järjestelmän ansiosta

Lue lisää

SKIL ‘Urban Mower’: Erittäin helposti ohjattava ruohonleikkuri kaupunkiympäristöön

SKIL ‘Urban Mower’ -ruohonleikkuri on ihanteellinen kaupunkipuutarhan ruohon leikkuuseen. Se on erittäin helposti ohjattava ainutlaatuisten kääntyvien etupyörien ansiosta.

Lue lisää

Puukkosaha ja pistosaha yhdessä työkalussa

SKIL ‘Combisaw’ on kompakti ja kevyt saha, joka suoriutuu kaikista yleisistä kodin sahaustöistä. Se on kahden suositun tee se itse -työkalun onnistunut yhdistelmä: puukkosahan ja pistosahan.

Lue lisää

Työskentele puhtaammin SKILin pölytason ilmaisimen avulla

SKIL esittelee ylpeänä pölytason ilmaisimen, joka helpottaa elämääsi hiomatöiden aikana. Hiomisessa turhauttavinta on pöly. Hiomisen aikana syntyy paljon pölyä, jota hiomakone ei aina kerää tehokkaasti talteen. Tämä SKIL-innovaatio tekee työympäristön siistinä pitämisestä helpompaa!

Lue lisää

Yllättävän monikäyttöinen saha useimpiin yleisiin sahaustöihin

SKIL esittelee ylpeänä SKIL 5330 -monitoimisahan. Tämä innovatiivinen monitoimisaha on pienikokoinen, monelle materiaalille sopiva työkalu, jota voi käyttää kaikenlaisissa kodin tee-se-itse-töissä. Innovaation myötä SKIL perustaa uuden segmentin entiseen tuotevalikoimaansa. Tämä on ensimmäinen SKILsaw-saha, joka keskittyy selkeästi monen materiaalin sahaukseen: 5330-monitoimisaha leikkaa kaiken – nopeasti ja suoraan.

Lue lisää

Vakiolämmönsäätö

Heti kun työkalu uhkaa ylikuumentua sisäisestä, päälämpöelementti kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Tämän jälkeen puhallin puhaltaa viileää ilmaa koneistoon jäähdyttäen lämpöelementin. Ylikuumeneminen on mahdollista, jos olet esimerkiksi sulkenut ilman ulostuloaukon vahingossa tai kun olet käyttänyt halkaisijaltaan pientä supistussuutinta.

Lue lisää

Patentoitu Equalizer-hiomakehys

Nauhahiomakoneet sopivat parhaiten nopeaan materiaalin poistoon suuren nauhanopeutensa ansiosta. Niissä on kuitenkin myös riskinä ei-toivottujen naarmujen ja syvien urien syntyminen työstettävään kohteeseen. SKILin patentoitu Equalizer-kehys estää tämän. Sen avulla saavutat täydellisen tasaisen hiomatuloksen – myös poistaessasi vanhoja maali- ja lakkakerroksia!

Lue lisää

Oikea hiomakone kaikkiin töihin!

Skilin uusi Fox 3-in-1 -yhdistelmähiomakone on oikea hiomakone kaikkiin töihin. Tässä kätevässä ja todella kevyessä työkalussa on taso-, kärki- ja epäkeskohiomakone samassa!

Lue lisää

SKIL Lynx -oksasahalla voi karsia vaivattomasti halkaisijaltaan jopa 80 mm paksuja oksia

Uusi Lynx-oksasaha auttaa pitämään puut ja pensaat kunnossa kätevästi ja vaivattomasti. Tästä lähtien halkaisijaltaan jopa 80 mm paksujen oksien karsiminen on mahdollista ilman fyysistä vaivaa!

Lue lisää

Screw Assist tekee siitä helppoa!

Malleihin 2016 (12 V) ja 2017 (14,4 V) kuuluu SKILin ainutlaatuinen Screw Assist, joka pitää ruuvin tukevasti valmiina ruuvausta varten. Se helpottaa paljon, kun työskentelet yhdellä kädellä – nurkassa tai pään yläpuolella.

Lue lisää

Suoran linjan sahaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa | Ohjainkisko

Skilin ohjainkisko on paras apuri tarkkoihin 90 ja 45 asteen sahauksiin. Tuloksena ovat täydellisen suorat ja tarkat leikkaukset 1 mm:n maksimipoikkeamalla metriä kohden.

Lue lisää

Skil-paineenilmaisin: vähemmän painetta, parempaa hiontaa

Juotko koskaan vastapuristettua appelsiinimehua aamuisin? Ja kun painat appelsiinia puristinta vasten, tapanasi on painaa todella lujaa, koska ajattelet sillä tavalla saavasi enemmän ja nopeammin mehua? Itse asiassa asia on toisin päin. Appelsiinin voimakas painaminen hidastaa puristimen moottoria, jolloin se ei pysy toimimaan kunnolla. Miten tämä liittyy hiomiseen?

Lue lisää