Näin teet puisen aputason ammeeseen

100% of 100%
Vihdoinkin hetki aikaa rentoutua. Valutat vettä ammeeseen, kaadat itsellesi juoman ja valitset hyvän kirjan. Mutta mihin ihmeeseen laitat ne kaikki? Tarvitset selvästi aputason! Sen tehtyäsi sinun ei tarvitse koskaan pelätä ammeen laidalla keikkuvan viinilasin kaatumista.
 1. Vaihe 1: Mittaa ammeen leveys ulkoreunasta ulkoreunaan. Mittaa ja merkitse lyijykynällä sama etäisyys lautaan, ja sahaa lauta pyörösahalla oikean mittaiseksi niin, että saat kaksi oikean pituista lautaa.
 2. VINKKI!

  Mittaa pituus aina laudan eri päistä, jotta sahauskohta tulee laudan keskelle. Näin varmistat, että kappaleessa on vain yksi sahattu laita.
 3. Vaihe 2: Sahaa pienempi kappale kolmeen 40 cm:n mittaiseen osaan.
 4. Vaihe 3: Mittaa ammeen leveys sisäreunasta sisäreunaan. Aseta molemmat laudat lattialle ja merkitse tämä mitta molempiin lautoihin lyijykynällä.
 5. Vaihe 4: Aseta yksi pienemmistä kappaleista lautojen alapinnalle lyijykynällä piirretyn viivan kohdalle ja kiinnitä kappale ruuveilla lautoihin. Tämä pienempi kappale tulee ammeen sisäreunaa vasten ja varmistaa, ettei aputaso pääse liukumaan pois paikoiltaan. Kiinnitä kaksi muuta pienempää puukappaletta suurin piirtein samalle etäisyydelle lautojen vasemmasta ja oikeasta päädystä. Nämä pienemmät kappaleet varmistavat, että aputasosta tulee riittävän jämäkkä.
 6. Vaihe 5: Poraa etummaiseen lautaan reikä 22 mm:n lattamallisella poranterällä. Sahaa sen jälkeen suora linja laudan reunasta tätä reikää kohti. Sahaa ensin linja reiän vasempaan laitaan, ja sen jälkeen oikeaan laitaan.
 7. Vaihe 6: Piirrä tuikkukynttilän muoto lautaan. Voit piirtää sen siihen kohtaan, mihin haluat kynttilän tulevan. Tee upotus kynttilää varten lattamallisella poranterällä. Älä tee upotuksesta liian syvää. Tarkoituksena ei ole porata reikää. Siisti upotus monitoimityökalulla, jotta siitä tulee pyöreä ja siisti.
 8. Vaihe 7: Hio koko taso monitoimityökalulla.
 9. Vaihe 8: Käsittele taso kosteisiin tiloihin tarkoitetulla läpikuultavalla petsillä.
 10. Vaihe 9: Valuta vettä ammeeseen, sytytä kynttilä, kaada itsellesi juoma... ja ota rennosti.

Arvosana

Arvostele tämä vaiheittainen ohje.

Näin teet puisen aputason ammeeseen

5
5 of 5

5 yhteensä

 • 5
  5
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0