Näin teet puisen vauvan jumppakaaren / kasvitelineen

96% of 100%
Meidän pikkuisemme hihkuvat ilosta leikkiessään tällä jumppakaarella. Leikkiminen edistää myös lasten kehittymistä. Tässä ohjeessa näytämme sinulle, miten teet oman jumppakaaresi vaihe vaiheelta. Ja kun lapsesi on liian vanha leikkimään sillä, voit muuntaa sen pieneksi kasvitelineeksi.
 1. Vaihe 1: Poraa 22 mm:n lattamallisella poranterällä pyöreä reikä neljän (4) normaalin riman yläreunaan (3 cm:n päähän reunasta). Hio reiän reunat, ettei niihin jää sälöjä.
 2. Vaihe 2: Poraa tankoon reikiä 3 mm:n poranterällä niin, että reiät ovat 10 cm:n etäisyydellä toisistaan. Etsi tangon keskikohta ja poraa ensimmäiset reiät 5 cm keskikohdan vasemmalle ja oikealle puolelle, ja poraa seuraavat reiät sen jälkeen 10 cm:n päähän edellisistä rei'istä. Reunimmaisten reikien tulisi olla vähintään 10 cm:n etäisyydellä tangon päästä. Hio reikien reunat tasaiseksi.
 3. Vaihe 3: Poraa pieni vinoreikä neljän normaalin riman keskikohtaan.
 4. Vaihe 4: Liu'uta tangon kumpikin pää kahden riman yläreunassa olevan reiän läpi.
 5. Vaihe 5: Työnnä nahkainen nauha tai kengännauha neliskanttisten rimojen keskikohtaan vinosti poratun reiän läpi, jotta rakennelmasta tulee tukeva. Pujota nauhan ulkopuolelle jäävään osaan helmi ja tee nauhaan solmu.
 6. Vaihe 6: Kiinnitä pienet lelut toisiin nauhoihin ja pujota nauhat pyöreässä tangossa olevien reikien läpi. Pujota nauhan ulkopuolelle jäävään osaan helmi ja tee nauhaan solmu. Liimaa solmut pikaliimalla, etteivät ne pääse avautumaan, mikä parantaa turvallisuutta.
 7. VINKKI: Kun lapsesi alkaa olla liian iso leikkimään jumppakaarella, voit irrottaa lelut kaaresta ja ripustaa telineeseen kasveja S-koukuilla. Näin sinulle jää varmasti uniikki kasviteline.

Arvosana

Arvostele tämä vaiheittainen ohje.

Näin teet puisen vauvan jumppakaaren / kasvitelineen

4.8
4.8 of 5

13 yhteensä

 • 5
  11
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0