Palvelu

Korjaukset

Takuukorjaukset
Ota korjausasioissa yhteyttä SKIL-jälleenmyyjääsi (ostokuitin kanssa). Jälleenmyyjäsi varmistaa, että työkalusi korjauksesta vastaavat täysin pätevät huoltoteknikot. Voit palauttaa työkalun ilman tarvikkeita ja koteloa. Työkalu ei saa olla purettu ennen palautusta. SKIL maksaa korjauskustannukset. Joissain tapauksissa korvaamme työkalun uudella vanhan korjaamisen sijaan.

Takuun ulkopuoliset korjaukset
Ota korjausasioissa yhteyttä SKIL-jälleenmyyjääsi.

Varaosat

COVID-19 vaikuttaa jokaiseen osaan elämäämme ja liiketoimintaamme. Joudumme sen takia myös ilmoittamaan, että emme pysty toimittamaan varaosia toimitusongelmien takia. Tällä hetkellä emme voi vahvistaa, milloin varaosamme ovat taas saatavilla. Tulemme päivittämään verkkosivuillemme muutoksista heti kun tiedämme lisää. Pahoittelemme vilpittömästi haitoista, joita tämä aiheuttaa.

Takuu

Kaikki SKIL-työkalut on huolellisesti tarkastettu, perusteellisesti testattu sekä läpikäyneet SKILin tarkat laaduntarkkailumenettelyt. Siksi SKIL antaa takuun sekä sen sähkötyökaluille että mittaustyökaluille. Tämä takuu ei rajoita ostajan takuuta, joka syntyy jälleenmyyjän kanssa ostotapahtuman yhteydessä tai muita vastaavia laillisia oikeuksia.

Takuu

Käyttöohjeet

Etsitkö käyttöohjetta? Voit ladata käyttöohjeita tuotesivulta. Skilin vanhemmat laitteet löytyvät laitearkistosta.

Muut kysymykset

Mikäli sinulla on jotain muuta kysyttävää, käytä yhteydenottolomaketta. Pyrimme vastaamaan viesteihin 2 arkipäivän kuluessa.