Harjaton: nopeampi, vahvempi ja kestävämpi
Jos etsit akkukäyttöistä ratkaisua haastavimpiinkin tehtäviin, harjattomat työkalut ovat oikea valinta. Harjattomat moottorit ovat nopeampia, tehokkaampia ja kestävät pidempään kuin vastaavan kokoiset harjalliset moottorit.
Tehokkaampi
Harjattomat moottorit eivät aiheuta kitkaa, mikä tarkoittaa, että ne toimivat tehokkaammin. Harjattomilla moottoreilla varustetut työkalut ovat nopeampia ja tehokkaampia kuin vastaavan kokoiset harjallisella moottorilla varustetut työkalut. Harjaton moottori ei kulu niin helposti, mikä on toinen pitkäaikainen etu.
Harjattomat moottorit ovat erilaisia
Jotta ymmärtäisit, miten paljon tehokkaampia harjattomat SKIL-työkalut ovat, laitoimme mallin 3070 harjattoman akkuiskuporakoneen ja vastaavan harjallisen työkalun (malli 3020) rinnakkain. Harjaton malli 3070 on 51 % nopeampi, 33 % vahvempi ja kestää 10 kertaa pidempään.
Mikä tahansa työkalu. Mikä tahansa tehtävä. Yksi akku.
SKIL tuo yhä enemmän harjattomia työkaluja sekä sähkötyökalu- että puutarhatyökaluvalikoimiin. Niissä on kaikissa sama ’Energy Platform’ -akkujärjestelmä, jossa on ainutlaatuinen Keep Cool™ -lämmönhallintateknologiamme.
Luotettavia työkaluja
Olemme niin vakuuttuneita harjattomien työkalujemme korkeasta laadusta, että annamme niille viiden vuoden takuun. Saat myös kolmen vuoden takuun mukana tuleville Keep Cool™ -akuille.