Mikä tahansa työkalu. Mikä tahansa tehtävä. Yksi akku.
20 V Max -litiumioniakut helpottavat työskentelyä missä tahansa. Nämä tehokkaat akut käyvät Skilin kaikkiin Energy Platform -työkaluihin, eli voit käyttää samaa akkua kaikissa laitteissasi.
Energy Platform: SE monikäyttöinen akkujärjestelmä
Energy Platform: SE monikäyttöinen akkujärjestelmä

Energy Platform -työkaluja voi ostaa joko ilman akkua tai akun kanssa, joten voit täydentää laitevalikoimaasi joustavasti aiemmin hankkimasi akun ja laturin mukaan.

Energy Platform -työkaluja

Keep Cool™: Skilin viilein innovaatio
Keep Cool™: Skilin viilein innovaatio
Uudet johdottomat Energy Platform -työkalut hyödyntävät Keep Cool™ -akkuteknologiaa, joka pidentää akun kestoa jopa 25 %:lla ja kaksinkertaistaa akun käyttöiän. Patentoitu jäähdytysteknologia estää akkujen ylikuumentumista ja parantaa akun suorituskykyä.
ActivCell™: älykästä virranhallintaa
ActivCell™: älykästä virranhallintaa
Kaikki akut käyttävät ActivCell™-tekniikkaa, joka takaa tasaisen virransyötön. Skilin patentoitu teknologia optimoi laitteiden virrankäytön, estää ylikuumenemista ja takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.
SKIL sopii VAATIVIIN TÖIHIN
SKILin harjattomat työkalut ovat oikea valinta vaativiin projekteihin, joiden onnistuminen edellyttää tehoa ja edistyksellisiä toimintoja.
SKIL sopii ARKISIIN TÖIHIN
Jos teet kotonasi remonttia, korjauksia, huoltoja tai muita hommia, tarvitset luotettavat ja laadukkaat työkalut. SKIL on suunnitellut tähän tarkoitukseen lukuisia helppokäyttöisiä ja ergonomisia työkaluja, joissa on paljon loistavia ominaisuuksia.
SKIL sopii KORJAUKSIIN
Jos jotain pitää korjata, SKIL on oikea valinta. Laadusta, ominaisuuksista ja tehosta tunnetuilla SKILin työkaluilla onnistut varmasti.
SKIL sopii PUUTARHA- JA PIHATÖIHIN
Jos tarvitset tehokkaita puutarhatyökaluja, SKIL on oikea valinta. SKILin puutarhatyökalut korvaavat monia bensiinikäyttöisiä työkaluja – ja mikä parasta, ne saastuttavat vähemmän, ovat hiljaisempia ääneltään, edullisempia huoltaa ja helpompia käyttää. SKILin puutarhatyökalujen mukana tulee myös ainutlaatuinen, tilaa säästävä EASY STORAGE -säilytysjärjestelmä.
Luotettavia työkaluja
Luotettavia työkaluja

SKIL antaa kaikille työkaluilleen ja Keep Cool™ -akuille vakiona 3 vuoden takuun. Harjattomalla moottorilla toimivilla työkaluilla on 5 vuoden takuu.

Ilman erillistä rekisteröintiä.
Ilman omien henkilötietojesi jakamista.
Ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.