Loistava suorituskyky. Mahtuu pieneen tilaan.
Skilin 20 V puutarhatyökalut ovat entistä kätevämpiä, nopeampia ja tehokkaampia. Pihatöiden tekeminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Lisäksi ne vievät todella vähän säilytystilaa. Skililtä löytyy sopiva työkalu kaikkiin pihatöihin.
Mikä tahansa laite. Mikä tahansa työ. Yksi ja sama akku.
Esittelyssä SKIL Energy Platform. Yksi akku sopii kattavan Energy Platform -tuoteperheen kaikkiin laitteisiin. Tämä tehokas akku hyödyntää Keep Cool™ akkuteknologiaa, mikä estää ylikuumenemisen, pidentää akun kestoa 25 %: lla ja tuplaa akun käyttöiän.
Vie vähän tilaa
Skilin puutarhatyökaluissa on Easy Storage koukku, josta ne on helppo ripustaa seinälle. Lisäksi ne vievät todella vähän säilytystilaa. Sano hyvästit epäjärjestykselle!
Skilin akkuruohonleikkurit harjattomalla moottorilla
Skilin tehokkaissa 0130- ja 0140-ruohonleikkureissa on harjaton sähkömoottori, mikä tekee niistä entistä nopeampia, tehokkaampia ja kestävämpiä. Skilin integroidun Grass Guide -toiminnon ansiosta voit ajaa ruohon helposti reunojen ja seinien vierestä, ja työergonomiaa parantavat ratkaisut vähentävät selkään ja käsiin kohdistuvaa rasitusta.
Skilin akkuviimeistelyleikkurit
SKIL 0230 (25 cm terä), 0240 (30 cm terä) ja 0250 (33 cm terä) -viimeistelyleikkurit ovat todella tehokkaita. Niissä on lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten Twist Load, jonka ansiosta siimansyöttö tapahtuu sekunneissa ilman kelan purkamista. Tämän lisäksi niissä riittää tehoa isojenkin alueiden siistimiseen.
Skilin akkupensasleikkurit
Skil tekee pensaiden ja pensasaitojen muotoilusta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Skilin pensasleikkureiden timanttileikatut, rei’itetyt teräksiset terät leikkaavat jopa 20 mm:n paksuisia oksia. 50 cm:n (malli 0429) ja 55 cm:n (malli 0430) terillä leikkaa ison alan yhdellä vedolla. Näin sinulle jää enemmän aikaa tehdä jotain muuta.
Skilin akkulehtipuhallin harjattomalla moottorilla
Skil 0330 -lehtipuhaltimella siivoat kuivat ja kosteat lehdet hetkessä. Suuri putki ja aksiaalinen puhallin varmistavat suuren ilmantuoton ja jopa 160 km/h puhallusnopeuden. Tämä lehtipuhallin sopii erinomaisesti isojen alueiden puhdistamiseen. Nopeudensäädin ja puhallussuutin helpottavat ilmavirran säätämistä vaikeapääsyisissä kohdissa.
Skilin akkukäyttöinen moottorisaha harjattomalla moottorilla
Nauti Skilin 0534 (30 cm)- ja 0540 (35 cm) -mallin harjattoman moottorin tehoista. Tehokkaan ketjun ja terän ansiosta työt sahaus sujuu nopeasti ja helposti. Ergonomisen ja mukavan kädensijan ansiosta sahaat vaivattomasti jopa vaakasuoraan.
Skilin akkuraivaussaha harjattomalla moottorilla
Tuntuuko isojen alueiden siistiminen liian raskaalta? SKIL 0255 -akkuraivaussahan ansiosta voit unohtaa tuon huolenaiheen. Tässä 2-in-1-akkuraivaussahassa on metallinen leikkuuterä ja kaksisiimainen viimeistelyleikkuri, joiden ansiosta työ onnistuu helposti myös haastavissa kohteissa. Pehmustetut kahvat ja valjaat takaavat huippuluokan käyttömukavuuden.