Loistava suorituskyky. Mahtuu pieneen tilaan.
Skilin 20 V puutarhatyökalut ovat entistä kätevämpiä, nopeampia ja tehokkaampia. Pihatöiden tekeminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Lisäksi ne vievät todella vähän säilytystilaa. Skililtä löytyy sopiva työkalu kaikkiin pihatöihin.
Mikä tahansa laite. Mikä tahansa työ. Yksi ja sama akku.
Esittelyssä SKIL Energy Platform. Yksi akku sopii kattavan Energy Platform -tuoteperheen kaikkiin laitteisiin. Tämä tehokas akku hyödyntää Keep Cool™ akkuteknologiaa, mikä estää ylikuumenemisen, pidentää akun kestoa 25 %: lla ja tuplaa akun käyttöiän.
Vie vähän tilaa
Skilin puutarhatyökaluissa on Easy Storage koukku, josta ne on helppo ripustaa seinälle. Lisäksi ne vievät todella vähän säilytystilaa. Sano hyvästit epäjärjestykselle!
Skilin akkukäyttöinen ruohonleikkuri harjattomalla moottorilla
Tehokas SKIL 0140 -ruohonleikkuri käyttää uusinta teknologia: sen hiiliharjaton sähkömoottori on entistä tehokkaampi ja kestää 10 kertaa pidempään kuin ennen. Skilin integroidun Grass Guide -toiminnon ansiosta ajat ruohon helposti myös reunojen ja seinien vierestä. Lisäksi voit säätää oikean leikkuukorkeuden helposti keskiosassa olevasta kahvasta.
Skilin akkutrimmerit
SKIL 0230 (25 cm terä) ja 0240 (30 cm terä) -trimmerit ovat todella tehokkaita. Trimmerin kääntyvä pää voidaan asettaa moniin eri asentoihin. Tämä mahdollistaa kätevän leikkaamisen myös vaikeapääsyisissä kohdissa.
Skilin akkupensasleikkurit
Jos pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen menee sinusta liian pitkään, sinun täytyy kokeilla SKIL 0430 -pensasleikkuria. Sen tehokkaat timanttihiotut terät leikkaavat vaivattomasti jopa 20 mm paksutkin oksat, joten työhön ei tule turhia katkoksia. 55 cm:n terälaipan ansiosta leikkaat isoja alueita yhdellä liikkeellä. Näin sinulle jää enemmän aikaa tehdä jotain muuta.
Skilin akkulehtipuhallin harjattomalla moottorilla
Skil 0330 -lehtipuhaltimella siivoat kuivat ja kosteat lehdet hetkessä. Suuri putki ja aksiaalinen puhallin varmistavat suuren ilmantuoton ja jopa 160 km/h puhallusnopeuden. Tämä lehtipuhallin sopii erinomaisesti isojen alueiden puhdistamiseen. Nopeudensäädin ja puhallussuutin helpottavat ilmavirran säätämistä vaikeapääsyisissä kohdissa.
Skilin akkuraivaussaha harjattomalla moottorilla
Tuntuuko isojen alueiden siistiminen liian raskaalta? SKIL 0255 -akkuraivaussahan ansiosta voit unohtaa tuon huolenaiheen. Tässä 2-in-1-akkuraivaussahassa on metallinen leikkuuterä ja kaksisiimainen viimeistelyleikkuri, joiden ansiosta työ onnistuu helposti myös haastavissa kohteissa. Pehmustetut kahvat ja valjaat takaavat huippuluokan käyttömukavuuden.
Skilin akkukäyttöinen moottorisaha harjattomalla moottorilla
SKIL 0540 -moottorisaha on loistava ratkaisu puunrunkojen, oksien ja puupalkkien nopeaan ja tehokkaaseen sahaukseen. Tehokas moottori ja 35 cm:n pituinen terä takaavat, että työt sujuvat nopeasti ja helposti. Nopea pysäytystoiminto ja takaiskujarru varmistavat käytön turvallisuuden. Loistava lisäominaisuus: tässä moottorisahassa on automaattinen ketjun voitelu.