SKIL 'Hybrid Power’ -järjestelmän ansiosta voit jatkaa työskentelyä pidempään

SKIL 'Hybrid Power’ -järjestelmän ansiosta voit jatkaa työskentelyä pidempään
Ensisilmäyksellä SKIL 2461 'Hybrid Power 16 V Max’ (14,4 V) näyttää tavalliselta litiumioniakkuporakoneelta, mutta ulkonäkö voi pettää. Työkalussa on kaikki samat toiminnot kuin missä tahansa normaalissa akkuporakoneessa, mutta nyt voit työskennellä sillä pidempään SKILin innovatiivisen 'Hybrid Power’ -järjestelmän ansiosta. Akun varaustason ilmaisin kertoo, milloin sinun on liitettävä johto työkaluun. Ja kun johto on liitettynä, laitteen akku latautuu automaattisesti, kun et paina virtakytkimestä.

'Hybrid Power’ mahdollistaa töiden jatkamisen
Miten innovatiivinen 'Hybrid Power’ -järjestelmä tarkalleen toimii? Jokainen sekunti, jona et paina virtakytkintä, käytetään akun lataukseen. Kukaanhan ei työskentele keskeytyksettä. Pidät jatkuvasti taukoja työn aikana, joko ottaaksesi seuraavan ruuvin tai asettaaksesi ruuvin työkappaleen päälle. Voit myös keskeyttää työt valmistellaksesi työkappaleen seuraavan osan tai vaihtaaksesi ruuvinvääntimen kärjen. Kun akkua ladataan näiden taukojen aikana, voit jatkaa työskentelyä huomattavasti pidempään.

Unohditko ladata akun?
Kuvittele esimerkiksi, että et ole tarvinnut akkuporakonettasi vähään aikaan, mutta unohdit ladata sen akun täyteen ennen laitteen laittamista säilytykseen. Tämä merkitsee sitä, että sinun on aloitettava seuraava tee-se-itse-työsi puoliksi tyhjällä akulla, ja käy ilmi, että akun varaus ei riitä työn loppuun asti. Kuulostaako tutulta? SKIL 'Hybrid Power' -järjestelmän ansiosta voit jatkaa työskentelyä pidempään. Sen 6 metrin pituinen johto takaa runsaasti työskentelyvapautta. Ja voit säilyttää johtoa laitteen mukana toimitetussa kätevässä johtokelassa.

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta
Tässä akkuporakoneessa on voimakas akku, jonka kapasiteetti on 1,5 Ah. 17+1 VariTorque -kytkinasetuksen 17 asentoa mahdollistavat tarkan ruuvien kiinnittämisen, lisäksi se sisältää myös yhden asennon poraustöitä varten. Työkalua on helppo hallita säädettävän nopeuden ja elektronisen jarrun ansiosta. Muut kätevät ominaisuudet, kuten luotettava litiumioniakkuteknologia sekä nopean ja helpon tarvikkeiden vaihdon mahdollistava 10 mm:n pikaistukka, takaavat miellyttävän työskentelyn. LED-kohdevalo takaa työkohteen hyvän näkyvyyden.