Löydä...
Löydä...
SKILin loistavat laser- ja mittaustyökalut, joissa on lukuisia innovatiivisia ja älykkäitä ominaisuuksia. Katso lisätietoja alta tai avaa koko työkaluvalikoima.
Hyvä, parempi, vihreä
Hyvä, parempi, vihreä
Ihmissilmä on erittäin herkkä valolle. Sen vuoksi erotamme tietyt värit huomattavasti helpommin. Kuten varmaan jo arvasit, vihreä on yksi noista väreistä. Ihmissilmä näkee vihreän värin huomattavasti punaista väriä paremmin. Niinpä vihreitä laserlinjoja voidaan heijastaa jopa 30 metrin päähän – ja ne näkyvät silti erinomaisesti.
Litiumioniteknologia mahdollistaa monta latausvaihtoehtoa
Litiumioniteknologia mahdollistaa monta latausvaihtoehtoa
Kaikissa ristilinjalasereissa on sisäinen litiumioniakku, jota voi ladata helposti laitteen sisäänrakennetun microUSB-latausportin avulla. Kätevä varaustason ilmaisin näyttää selkeästi, kuinka paljon akussa on varausta jäljellä. Eikä siinä vielä kaikki..
Innovatiivisia lasermittareita
Innovatiivisia lasermittareita
SKILin lasermittareissa on pitkä, jopa 30 metrin työskentelyalue, joten ne sopivat erinomaisesti etäisyyksien ja pinta-alojen tarkkaan ja nopeaan mittaamiseen. Kaikissa laitteissa on useita mittaustiloja. SKIL 1929:llä voi mittapyörän ansiosta mitata etäisyyksiä ilman laseria, epätasaisilla ja jopa kaarevilla pinnoilla.
Apua pieniin kohdistustöihin
Apua pieniin kohdistustöihin
Digitaalinen laservatupassi SKIL 1900 on pieni mutta elintärkeä työkalu esimerkiksi taulujen ripustamiseen, kirjahyllyn asentamiseen tai lattian laatoitukseen. Työkalu heijastaa laserlinjan missä tahansa kulmassa ja toimii myös erittäin tarkkana digitaalisena vatupassina. SKIL 1900:n mukana toimitettavien lisävarusteiden ansiosta voit käyttää työkalua monissa tilanteissa.