Skil-monitoimisaha moniin tehtäviin – 5330

Yllättävän monikäyttöinen saha useimpiin yleisiin sahaustöihin
SKIL esittelee ylpeänä SKIL 5330 -monitoimisahan. Tämä innovatiivinen monitoimisaha on pienikokoinen, monelle materiaalille sopiva työkalu, jota voi käyttää kaikenlaisissa kodin tee-se-itse-töissä. Innovaation myötä SKIL perustaa uuden segmentin entiseen tuotevalikoimaansa. Tämä on ensimmäinen SKILsaw-saha, joka keskittyy selkeästi monen materiaalin sahaukseen: 5330-monitoimisaha leikkaa kaiken – nopeasti ja suoraan.

Vaikuttava sisältö
SKIL 5330 -monitoimisahan ominaisuuksia ovat erittäin tehokas 600 watin moottori lähes vaivattomaan työskentelyyn ja vaikuttava 28,5 mm:n enimmäisleikkaussyvyys, jonka ansiosta kaikkien yleisimpien materiaalien katkaisu sujuu helposti.

Hoitaa kätevästi kaikki yleiset materiaalit
SKIL kattaa tällä innovaatiolla kaikki tee-se-itse-odotuksesi tarjoten monipuolisuutta, yksinkertaisuutta ja kätevyyttä. Kuten nimikin kertoo, SKIL 5330 -monitoimisaha leikkaa kaikkea: lattialaminaateista PVC-putkiin ja kylpyhuoneen laatoista alumiiniprofiileihin. Helppokäyttöistä työkalua voi käyttää yhdellä kädelläkin! Ote on ratkaisevassa asemassa: kätevä muotoilu ja erinomainen kädensija varmistavat automaattisesti työn täyden hallinnan.

Uusi innovatiivinen lisäys perinteiden rinnalle
SKIL on kehittänyt SKILsaw-sahan, joka oli maailman ensimmäinen pyörösaha. Siitä tuli suuri menestys, ja se aloitti vastaavien tehokkaiden sähkötyökalujen laajan valikoiman. SKIL 5330 -monitoimisaha on viimeisin innovatiivinen lisäys SKILin laajaan tuotevalikoimaan.