Mikä tahansa työ. Mikä tahansa työkalu. Yksi akku.

PWRCORE, alan johtava akkujärjestelmämme, on täynnä älykkäitä innovaatioita, jotka tarjoavat oikean tehon tehtävään kuin tehtävään. Täydellisen joustavuuden vuoksi jokainen akku- ja pikalaturisarja on 100 % yhteensopiva vastaavien SKIL-työkalujen ja puutarhatyökalujen kanssa.

Tutustu PWRCORE-tuotteisiin

ActivCell™: Älykästä voiman hallinta

Jokainen SKIL-akku on varustettu patentoidulla ActiveCell™-teknologialla. Älykäs energianhallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti akun jännitettä, lämpötilaa ja virrankäyttöä. Tällä tavalla akku on suojattu käytön aikana.

KeepCool™: patentoitu jäähdytystekniikka

Huippuluokan KeepCool™-teknologia pidentää käyttöaikaa jopa 25 % ja kaksinkertaistaa akun käyttöiän. Yksittäiset akkukennot on varustettu jäähdytysteknologiallamme, mikä pitää ne toiminnassa ihanteellisessa lämpötilassa pidempään estäen ylikuumenemisen ja parantaen suorituskykyä.

Patentoitu akun latauksen näyttö: älykkäitä toimintoja kaikkialla

SKIL-työkalut on kehitetty 100 vuoden kokemuksella ja jokainen työkalu on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Akun latausilmaisin näyttää akun lataustason ja varoittaa, kun on aika ladata.

Luotettavia työkaluja

Olemme niin varmoja tuotteistamme, että annamme 3 vuoden takuu kaikille SKIL-työkaluille ja KeepCool™-akuille. Hiiliharjattomilla työkaluillamme on 5 vuoden takuu.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Vuonna 2022 Energy Plattform (EP) sai uuden nimen: PWRCORE 20. Akkua ei ole muulla tavalla muutettu, eli voit käyttää EP-akkua PWRCORE 20 tuotteiden kanssa ja päinvastoin.