Mikä tahansa työ. Mikä tahansa työkalu. Yksi akku.

PWRCORE, alamme johtava akkujärjestelmä on täynnä älykkäitä innovaatioita, jotka antavat ihanteellista voimaa jokaiseen työhön. Parhaan mahdollisen joustavuuden saamiseksi jokainen edistyneistä akuistamme ja nopeista latauslaitteistamme on 100 % yhteensopiva kaikkien SKIL-sähkötyökalujen ja -puutarhatyökalujen kanssa.

Tutustu PWRCORE-tuotteisiin

ActivCell™: älykäs voiman hallinta

Kaikissa kehittyneissä SKIL-akuissa käytetään patentoitua ActivCell™-tekniikkaa. Älykäs akunhallintajärjestelmä tarkkailee jatkuvasti akun jännitettä, lämpötilaa ja virtaa tarjoten ihanteellisen suojan ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

KeepCool™: patentoitu jäähdytystekniikka

Huippuluokan KeepCool™-teknologia pidentää käyttöaikaa jopa 25 % ja kaksinkertaistaa akun käyttöiän. Yksittäiset akkukennot on varustettu innovatiivisella jäähdytysteknologiallamme, mikä pitää ne toiminnassa ihanteellisessa lämpötilassa pidempään estäen ylikuumenemisen ja parantaen suorituskykyä.

Patentoitu akkumerkkivalo: älykkäitä ominaisuuksia kaikkialla

SKIL-työkalut on kehitetty 100 vuoden asiantuntemuksella, ja jokainen on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, joilla työt onnistuvat hyvin. Kätevä akkumerkkivalomme näyttää akun lataustason ja antaa varoituksen, kun on aika ladata nopeasti.

Edistyneitä ja luotettavia työkaluja

Olemme niin varmoja tehokkaista tuotteistamme, että annamme jokaiselle alan johtavalle SKIL-sähkötyökalulle ja edistyneelle KeepCool™-akulle vakiona 3 vuoden takuun. Harjattomilla työkaluilla on 5 vuoden takuu.

Energy Platform (EP) = PWRCORE 20

Energy Platform (EP) sai vuonna 2022 uuden nimen: PWRCORE 20. Alustaa ei kuitenkaan muutettu millään muulla tavalla. Voit siis käyttää EP-akkua PWRCORE 20 tuotteissa ja PWRCORE 20 akkua EP-tuotteissa.