SKIL esittää...
SKIL esittää...
Tuotevalikoimaamme on lisätty monia innovatiivisia akku- ja verkkovirtakäyttöisiä poria, sahoja, hiomakoneita ja muita sähkötyökaluja.
Enemmän kuin pelkkä laite
Enemmän kuin pelkkä laite

Skilin entistä laajempi tuotevalikoima ja uudistettu logo vievät harrastajan remontoinnin uudelle tasolle. Uusi punainen tuotevalikoima koostuu työkaluista, jotka auttavat selviytymään jokapäiväisistä tee-se-itse-töistä todella nopeasti. SKIL tarjoaa edelleen myös loistavaa käyttötukea harrastajan kattavien remonttivinkkien muodossa.

#SKILhelps

Mikä tahansa työkalu. Mikä tahansa tehtävä. Yksi akku.

20 V Max Energy Platform – SE monikäyttöinen akkujärjestelmä – on uuden tuotevalikoiman perusta. Nämä tehokkaat akut käyvät Skilin kaikkiin Energy Platform -työkaluihin, jotka voi hankkia joko ilman akkua tai akun kanssa. Voit siis täydentää työkaluvalikoimaasi helposti ja käyttää uusia laitteitasi olemassa olevalla akulla ja laturilla.

Keep Cool™: Skilin viilein innovaatio
Keep Cool™: Skilin viilein innovaatio
Uudet johdottomat Energy Platform -työkalut hyödyntävät Keep Cool™ -akkuteknologiaa, joka pidentää akun kestoa jopa 25 %:lla ja kaksinkertaistaa akun käyttöiän. Patentoitu jäähdytysteknologia estää akkujen ylikuumentumista ja parantaa akun suorituskykyä.
ActivCell™: älykästä virranhallintaa
ActivCell™: älykästä virranhallintaa
Kaikki akut käyttävät ActivCell™-tekniikkaa, joka takaa tasaisen virransyötön. Skilin patentoitu teknologia optimoi laitteiden virrankäytön, estää ylikuumenemista ja takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.
Innovaatiot
Innovaatiot

SKIL panostaa käyttömukavuuteen, innovaatioihin ja laatuun. Nämä keskeiset ominaisuudet takaavat Skilin tuotteiden erinomaisuuden ja asettavat tiukat vaatimukset niiden suunnittelulle, teknologialle ja helppokäyttöisyydelle. Skilin uusi tuotevalikoima on täynnä patentoituja innovaatioita, kuten ilman suodattimia toimivat ja X-Flow pölynkeräystoiminnolla varustetut hiomakoneet sekä 180° LED-työvalolla varustetut pistosahat. Enemmän kuin pelkkä laite. SKIL helpottaa elämääsi.

Luotettavia työkaluja
Luotettavia työkaluja

SKIL antaa kaikille työkaluilleen ja Keep Cool™ -akuille vakiona 3 vuoden takuun. Harjattomalla moottorilla toimivilla työkaluilla on 5 vuoden takuu.

Ilman erillistä rekisteröintiä.
Ilman omien henkilötietojesi jakamista.
Ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.