SKIL ‘Urban Mower’

Helposti ohjattava, kevytrakenteinen ruohonleikkuri miellyttävään ruohonleikkuuseen
SKIL ‘Urban Mower’ -ruohonleikkuri on ihanteellinen kaupunkipuutarhan ruohon leikkuuseen. Se on erittäin helposti ohjattava ainutlaatuisten kääntyvien etupyörien ansiosta. Ruohonleikkuri on erittäin kompakti ja kevyt, paino vain 4,3 kg. SKILin ainutlaatuisen ‘Easy Storage’ -muotoilun ansiosta, se ei tarvitse juuri lainkaan säilytystilaa. Erittäin nopea, energiatehokas moottori leikkaa nurmikkosi hellävaraisesti taaten siistin lopputuloksen. ‘Urban Mower’ -ruohonleikkurin mukana toimitetaan kokoojasäiliö ja varaleikkuuterät.

Erittäin helposti ohjattava ruohonleikkuri kaupunkiympäristöön
SKIL ‘Urban Mower’ on tarkoitettu erityisesti korkeintaan 50 m² kokoisten nurmikoiden leikkuuseen. Sen kätevien ominaisuuksien ansiosta ruohonleikkuu sujuu vaivattomasti! SKIL ‘Urban Mower’ -ruohonleikkurissa on ainutlaatuiset, kääntyvät etupyörät, jotka parantavat sen ohjattavuutta. Ei enää raskasta ruohonleikkurin nostelua tai vaivalloista kääntymistä nurmikon päässä, eikä nurmikon leikkaaminen puutarhassa olevien esineiden ympäriltä ole vielä milloinkaan ollut näin helppoa!

Kätevät ominaisuudet parantavat työskentelymukavuutta
Ruohonleikkurissa on kätevä kahva, jossa on kolme käyttömukavuutta parantavaa asetusta: ajaminen ‘(D)’, pysäköinti ‘(P)’ ja säilytys ‘(S)’. Kahva takaa myös optimaalisen työskentelykorkeuden, riippumatta siitä, minkä pituinen olet. Kokoojasäiliö voidaan irrottaa, tyhjentää ja asettaa takaisin paikalleen yhdellä kädellä: markkinoiden helppokäyttöisin kokoojasäiliön tyhjennysratkaisu! ‘Urban Mower’ -ruohonleikkurin mukana toimitetaan varaleikkuuterät, jotka takaavat miellyttävän ruohonleikkuun vuosiksi eteenpäin.