Nauti puutarhanhoidosta

Skilin ”Urban Series” -sarjan puutarhatyökalut takaavat, että puutarhanhoito on aina mukavaa, minkä lisäksi ne vievät erittäin vähän säilytystilaa.

”Urban Series”
Kaupungeissa asuvilla ei ole nykyään kovinkaan paljon tilaa käytössään, eikä tilanne ole ainakaan paranemaan päin. Pihojen ja puutarhojen koot pienenevät, mikä tarkoittaa, että puutarhat sijaitsevat entistä useammin parvekkeilla ja talojen katoilla. Joten säilytystilaa on entistä vähemmän. SKILin edulliset ”Urban Series” -puutarhatyökalut on suunniteltu juuri tätä varten.
Tilaa säästävää muotoilua
Nämä kätevät työkalut ovat helppokäyttöisiä mutta niissä on myös SKILin ainutlaatuinen Easy Storage -ratkaisu, minkä ansiosta ne on todella helppo laittaa säilytykseen. Järkevä suunnittelu takaa myös, että ne tarvitsevat äärimmäisen vähän säilytystilaa. Näin ollen sinun on helpompi pitää autotallisi, varastosi ja hyllysi siistinä.
Easy Storage -ratkaisu
Pienissä puutarhatyökaluissa on kätevä Easy Storage -koukku, josta ne on helppo ripustaa seinälle. Koukkuja voidaan liittää toisiinsa, jolloin työkalut saa seinälle kätevästi vierekkäin. Isommissa työkaluissa on omat erityiset säilytysratkaisunsa. Esimerkiksi ruohonleikkureissa on kätevä jalka, jonka avulla se voidaan asettaa tilaa säästävästi pystyasentoon seinää vasten.
Helppo käyttää, helppo säilyttää

Kuten huomaat, SKILin kätevät ”Urban Series” -puutarhatyökalut takaavat, että pihasi ja puutarhasi pysyy hyvässä kunnossa. Painepesuri, ruohonleikkuri, lehtipuhallin tai pensasleikkuri – Skilin kattavasta puutarhatyökalujen valikoimasta löydät aina sen mitä tarvitset.