Kylpyhuonekalusteiden kiinnitys

70% of 100%

Toimivassa vessassa ja kylpyhuoneessa on monia kalusteita, kuten pyyhkeiden kuivatusteline, hammasmukiteline, pyyhekoukut, hiustenkuivaimen pidike, saippuateline ja hylly hygieniatuotteille. Tässä artikkelissa kerromme, miten saat nämä kiinnitettyä vaivattomasti.

Huomioitavat seikat
Varmista, ettei seinän sisällä ole vesi- tai kaasuputkia tai sähköjohtoja porauskohdassa. Seinän sisällä olevien putkien ja johtojen paikantamiseksi on saatavana tarkoitukseen suunniteltuja elektronisia tunnistimia.

Muista käyttää suojakäsineitä ja suojalaseja, kun irrotat vanhoja kalusteita.

 1. Mittaa ensin kaikkien tarvikkeiden sijoituspaikat

  Yritä sijoittaa kaikki tarvikkeet samaan linjaan, jolloin ulkoasu on säännöllinen. Käytä laattojen saumoja apuna, kun linjaat tarvikkeita. Tarkista ensin, voitko porata reiät kaakeleiden välisiin saumoihin. Reiät on helpompi porata saumoihin, kaakelit pysyvät ehjinä ja voit olla varma siitä, että tarvikkeet tulevat suoraan linjaan.

 2. Kaakelin poraaminen

  Jos et voi välttää poraamista kaakeliin, merkitse reiän paikka kahdella ristiin kiinnitetyllä rajausteipin palasella. Näin merkitsemäsi paikka näkyy helpommin tummissa kaakeleissa ja se estää myös poraa karkaamasta.

 3. Tarkista kaikki vielä kerran, ennen kuin aloitat poraamisen

  Jos esimerkiksi kiinnität hyllyä, kannattele sitä seinää vasten halutussa paikassa. Aseta vesivaaka hyllylle, käännä hylly vaakatasoon ja merkitse paikka hyllyn alapuolelle. Tarkista sitten, että toinen reikä on vaakalinjassa ensimmäisen kanssa.

 4. Poraa hitaasti kaakeliin

  Poraa hitaasti iskutoiminto poiskytkettynä. Kun olet porannut kaakelin läpi, voit kytkeä iskutoiminnon takaisin päälle. Varmista, että reikä on riittävän syvä, jotta kiinnitystulppa asettuu kokonaan seinän sisälle kaakelin taakse. Tämä estää kaakelin murtumisen, kun kiristät ruuvia.

Arvosana

Arvostele tämä vaiheittainen ohje.

Kylpyhuonekalusteiden kiinnitys

3.5
3.5 of 5

117 yhteensä

 • 5
  50
 • 4
  21
 • 3
  11
 • 2
  8
 • 1
  27